Over ons


SalesGuest is in 2008 opgericht door Caroline Schemering Reelfs.

Caroline is na een carrière switch vanuit de zorg in het jaar 2000 begonnen als commercieel medewerkster verkoop binnendienst. Daarna is zijn aan de slag gegaan als sales executive in de uitzendbranche.

Commercie bleek in haar bloed te zitten. Naast een opleiding als makelaar heeft ze veel trainingen gevolgd, voornamelijk in de Sales en Marketing.

Wat haar daarbij vaak opviel, was dat de training niet aansloot op de praktijk. Daarom is ze zelf gaan trainen en coachen, waarbij haar trainingen persoonlijk, markt- en doelgericht en puur op basis van haar praktijk ervaring zijn vormgegeven. Voor de cursisten herkenbaar en direct toepasbaar.

In haar latere functies bij o.a. gemeentelijke instanties, heeft Caroline veel ervaring opgedaan met de bemiddeling en uitstroom van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.

Dit maakt haar een specialist in werkgeversbenadering, ook op het gebied van Social Return, met verdiepende methodieken op het gebied van Jobcarving en Jobcreation.

Ze heeft geleerd dat eerlijkheid het langst duurt en dat je samenwerkingsverbanden alleen kunt consolideren met een open vizier. Door haar enorme energie, enthousiasme en liefde voor haar vak, kan ze dit perfect overbrengen in haar opdrachten.

Vanuit haar gedrevenheid en interesse voor mensen, bedrijven en hun vragen, is SalesGuest inmiddels een welkome gast.