Sales


Sales Guest kan uw sales team trainen, begeleiden, enthousiasmeren, effectueren, herstructureren en als één team en doelgerichter laten werken. Bij Sale Guest staan de mensen in uw organisatie voorop. Onze eigen mensen zijn proactief, gedreven en resultaatgericht en bovenal in staat het menselijke in de ander naar boven te halen.

Onze consultants hebben de kennis en het inzicht om dieper te gaan dan wat het oog gemakkelijk ziet. Ze zijn ook zeer goed in staat onze visie over te brengen op opdrachtgevers en kandidaten. Samen maken wij onze ambities waar.

Maatwerk op salesgebied

Wij leveren maatwerk omdat elke opdracht anders is, maar vooral omdat elk mens, elk team en elke organisatie anders is. Iedere opdracht is daarom uniek.

Wilt u effectiever met uw leads om gaan? Bent u het zat dat alle klanten door de voordeur binnen en tegelijkertijd door de achterdeur naar buiten gaan? Wilt u meer bereiken in minder tijd met meer klanten?

Winstmaximalisatie

Wij bemiddelen, coachen en trainen sales professionals, -managers en –teams, met als doel het sales-proces binnen uw organisatie te optimaliseren en daardoor de verkoopresultaten te maximaliseren. Uw mensen staan bij ons centraal.

Wilt u uw sales team enthousiasmeren, optimaliseren, effectueren en allen dezelfde kant op laten kijken? Heeft u behoefde aan een salesboost binnen uw organisatie?

Verbinding, begeleiding, verdieping in sales

Wij leveren als sales professionals kennis en advies aan alle bedrijven met een eigen salesafdeling binnen de organisatie. Onze service in sales beperkt zich niet tot het zoeken van de juiste aanvulling op uw sales team, maar richt zich vooral ook op het optimaliseren van het team binnen uw organisatie, door bijvoorbeeld het begeleiden van de zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Onze consultants hebben kennis en inzicht dat dieper gaat, dan dat wat het op het oog gemakkelijk zichtbaar is.

Coaching

SalesGuest is vóór alles een partner voor organisaties die het commerciële belang zien van de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van hun salesafdeling. Wij maken het mogelijk doelstellingen te realiseren en resultaten te verbeteren, door mensen boven zichzelf uit te laten stijgen en te bewegen tot hogere prestaties vanuit hun eigen kern.

Succes bereik je door teamwork, teamspirit en hard werken. Met inzet van creatief en consistent personeel, dat scoort door gebruik te maken van innovatieve media en optimaal gebruik van hun netwerk.

Communicatie

Uw communicatie moet helder, transparant en – in onze visie – onderscheidend en grensverleggend zijn. Wij verzorgen sales-trainingen, acquisitie-calls, boost-sessies, workshops en speciale trainingen voor werkgeversbenadering waarbij uw sales, case-managers, job-hunters, consulenten leren prospect binnen te halen en klant te maken, moeilijk plaatsbare cliënten te plaatsen, klanten te onderhouden, te binden en samenwerkingsverbanden te consolideren.

Wij leren uw sales optimaal gebruik te maken van de middelen binnen de organisatie, zichzelf en de markt.

Meer verkoop genereren?

Investeringen in optimalisatie van uw communicatie moeten niet alleen naamsbekendheid maar ook meer verkoop genereren. Deelt u deze visie? Bel dan nu voor een afspraak met één van onze marketing managers.

Onze dienstverlening blijkt uit de combinatie van onze eigen sales expertise, uitgebreide marktkennis, een groot netwerk en “best-in-class” technologie.