training Stressreductie en rust in de kop


  • 2 dagdelen, max. 10 personen per training

Trainingsdoel: Als je ván je werk thuis wil komen moet je eerst leren thuis te komen op je werk!

De beste passende methodiek om rust in het hoofd van klanten te organiseren, van poort tot nazorg bij/door werkgevers. Rust zorgt voor stabiliteit en dat is een randvoorwaarde om te re-integreren en werk te kunnen gaan aanvaarden.

De aanpak van “stapsgewijs richting zelfredzaamheid”, stressreductie in een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, een doel/actieplan gecombineerd met een sociale kaart (waar kan ik voor wat terecht?). De opbouw van een ontwikkel traject: “Welkom Thuis” met en voor werkgevers. Motiverende gesprekstechnieken met voor iedereen de waaier “motiverende gespreksvoering”.

Een team werkgevers dienstverlening kan gericht advies en coaching geven aan de kandidaten die naar werk geholpen dienen te worden en nog beter de inschatting maken, wat de juiste vorm van begeleiding en ondersteuning is om de plaatsing duurzaam te maken. De training draagt er aan bij dat een team werkgevers dienstverlening richting kandidaten meer en beter maatwerk kan bieden, waardoor de kans op een succesvolle match wordt vergroot.